Pilates , Yoga, Barre Fitness, Circuits, Mind & Body

Click here to edit subtitle

 
 STUDIO 24 CLASS TIMETABLE 

Click to edit table header
MONDAY
 09.15 
CIRCUITS
Work around a series of exercise stations to challenge your strength & stamina
45 min
 10.00
PILATES
Mat based class to develop core strength, stamina and flexibility
45 min
18.30
BOXING PILATES MIX
 45 mins intense cardio boxing & 15mins strengthening Pilates
 60 min
 TUESDAY
 
09.15 
POWER PILATES
 A conditioning class with small pilates equipment to maximise your core strength workout.
 45 min
10.00
PILATES
Mat based class to develop core strength, stamina and flexibility 
45 min 
18.30
PILATES
Mat based class to develop core strength, stamina and flexibility 
60 min
19.30
PILATES
Mat based class to develop core strength, stamina and flexibility
60 min
20.30
PILATES
Mat based class to develop core strength, stamina and flexibility
60 min
 WEDNESDAY
 
 
 
09.15
PILATES
Mat based class to develop core strength, stamina and flexibility
45 min
 10.00
 Barre
 A conditioning class based a Ballet Barre exercises with additional exercises for arms and abs.
 45 min
19.45
PILATES
Mat based class to develop core strength, stamina and flexibility
45 min
20.30
PILATES
Mat based class to develop core strength, stamina and flexibility
45 min
THURSDAY
 
 
09.30
PILATES
Mat based class to develop core strength, stamina and flexibility
60 min
10.30
PILATES
Mat based class to develop core strength, stamina and flexibility
60 min
12.45
HATHA YOGA
 A gentle Hatha class focused on breath, alignment and precision
75 min 
 19.00
HATHA YOGA
  A gentle beginners class focused on breath, alignment and precision
 75 min
FRIDAY
 
 
09.30
*POSTURE PERFECT PILATES
Mat based class to develop core strength, stamina and flexibility
60 min
  10.40
 *POSTURE PERFECT PILATES
  Mat based class to develop core strength, stamina and flexibility
 60 min
  19.00
Balance & Breathe
 A Class of Gentle Movement, Breathing Exercises and Mindfulness enhanced with Essesntial Oils
1st Friday of Month 
 60 min